Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
logo

Ruta Megalítica a Romanya de la Selva

16 d'abril del 2022 a les 11:00

Guiatge a càrrec d’Atzagaia

Ruta circular amb quatre punts d'interès, d'una durada aproximada de 120 minuts. Dificultat baixa, apta per fer amb mainada a partir de 6/7 anys.
La ruta arranca des del centre del poble de Romanyà cap al primer punt d’interès: el Menhir de la Murtra. Continuarà cap a la Cova d’en Daina, per seguir cap a la Cista de la carretera de Calonge i les Pedres Grosses. Es tornarà al punt d'origen sense haver de caminar per la carretera, passant per la Font del Prat, des d'on s’arribarà de nou al Menhir de la Murtra per reprendre el camí de tornada al poble de Romanyà.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu