Tastets de mar, la guiada gastronòmica
13 d'agost del 2022 a les 19:00
Guiatge a càrrec de Tretze Cultura
Introducció al coneixement del món del peix blau: secrets i propietats organolèptiques de les diferents espècies -anxova, sardina, verat...- Quins són els sistemes de pesca, amb quin tipus de barques i a quines zones de la Costa Brava. Es donaran a conèixer tècniques per a la conservació d’aquests peixos i algunes maneres de cuinar-los per passar, tot seguit, a degustar-ne uns quants “tastets” de la mà d'experts gastrònoms.
Carmina Ontiveros, formada en el món de les ciències del mar i del patronatge, vinculada al món educatiu, gerent de l'empresa de serveis educatius Tretze Cultura i d'”Arria Bou”, una embarcació d'arrossegament de Palamós, serà l'encarregada de fer-nos conèixer i gaudir el món del peix blau de la mar a la taula.
Preu:4,00 € entrada general - 2,00 € Socis d'Amics del Museu d'Història de SFG
Informació pràctica:
Durada de l'activitat: dissabte 13 d'agost de 19.00 a 20.00 h.
Punt de trobada: Turó dels Guíxols - Caseta de salvament de nàufrags
Informació: Museu d'Història 972.821.575 | correu-e activitatsmuseu@guixols.cat
Inscripcció Oberta
Inscripcions i pagament: Vestíbul de l'Antic Hospital - Museu d'Història