Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
logo

Tastets de mar, la guiada gastronòmica

13 d'agost del 2022 a les 19:00

Guiatge a càrrec de Tretze Cultura

Introducció al coneixement del món del peix blau: secrets i propietats organolèptiques de les diferents espècies -anxova, sardina, verat...- Quins són els sistemes de pesca, amb quin tipus de barques i a quines zones de la Costa Brava. Es donaran a conèixer tècniques per a la conservació d’aquests peixos i algunes maneres de cuinar-los per passar, tot seguit, a degustar-ne uns quants “tastets” de la mà d'experts gastrònoms.

Carmina Ontiveros, formada en el món de les ciències del mar i del patronatge, vinculada al món educatiu, gerent de l'empresa de serveis educatius Tretze Cultura i d'”Arria Bou”, una embarcació d'arrossegament de Palamós, serà l'encarregada de fer-nos conèixer i gaudir el món del peix blau de la mar a la taula.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu