Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
logo

Megalitisme a Catalunya: útils, eines i materials de la seva gent

12 de febrer del 2022 a les 11:00

Visita dinamitzada a l'exposició i taller familiar a càrrec d’Atzagaia

Mitjançant la visita dinamitzada a l’exposició us proposem descobrir la cultura megalítica de casa nostra: els tipus de megàlits, la seva funció, o com es podien moure les «mega pedres», per endinsar-vos en la cultura material de les societats prehistòriques que van construir i utilitzar els menhirs, cistes i dòlmens.
A partir d'un conjunt de materials podreu resseguir les eines i útils que van utilitzar els humans de la prehistòria i saber com treballaven un dels elements més utilitzats: el sílex.
Els qui us animeu a participar-hi podreu treballar amb l’argila i produir un petit atuell de ceràmica amb tècniques i decoracions neolítiques. Finalment, veureu de prop com es pot encendre un foc amb tècniques prehistòriques.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu