Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
Arxiu d'exposicions

Exposicions a l'Antic Hospital

Exposicions a la Caseta de Salvament

Exposicions al Monestir

En preparació...

 

Visita guiada a l’excavació arqueològica de la plaça del Monestir

Al descobert

A càrrec de l’arqueòloga directora: Almudena García Ordoñez

4 de març del 2023 a les 11:00

Plaça del Monestir

Les intervencions arqueològiques que es van iniciar a finals de setembre de 2022 a la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, un espai en plena reurbanització i reforma, han fet aflorar una història amagada que servirà per establir un nou diàleg històric.
A través d’aquesta sèrie de visites es podrà descobrir quines son les estructures que s’han localitzat arrel de les intervencions arqueològiques i quina ha estat la història i l’evolució del Monestir des de l’època tardo-antiga fins als segles XIX-XX.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de la subvenció a museus i col·leccions de les comarques gironines per a Noves Tecnologies, campanya 2021. Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu