logo Guíxols logo Museu
Agenda d'activitats

Les nenes de la guerra - Equip 10 Auris

Entrevistes íntegres - sessió 03

Entrevistes a Maria Dausà, Àngela Bussot i Teresa Serra

04 de març de 2018 a les 11:00

Sala d’actes del Museu d’Història (Monestir - planta 4)

Després de l’èxit assolit amb l’estrena del documental Les nenes de la guerra que en seixanta minuts sintetitzava, a través del testimoni de dotze àvies de la nostra ciutat, els difícils moments viscuts durant la Guerra Civil, els autors ens proposen ara quatre noves sessions per fer el seguiment de cada història explicada a través de la reproducció de les entrevistes íntegres a les protagonistes.
60 minuts donen per a molt, però sempre queden coses al tinter que no han pogut estar prou perfilades en el documental on apareixen conjuntament. Perquè cadascuna de les hores viscudes, explicades des de la senzillesa i la humilitat d’aquelles nenes que avui tenen entre 86 i 98 anys, són dotze grans històries de vida que mereixen ser dibuixades i resseguides individualment, car tothom n’ha de poder copsar en profunditat el sentiment, l’emoció, l’angoixa i, per que no, també la catarsi que representa explicar-les i fer-les públiques perquè en quedin constància i memòria.
Si no vàreu poder assistir a l’estrena del documental, o si ho vareu fer però us va quedat el cuquet, ara teniu l’oportunitat d’assistir a quatre sessions matinals, en diumenges consecutius, on es desgranen aquetes dotze petites grans històries de vida. A més els passis van acompanyats d’una exposició fotogràfica on apareixen les persones entrevistades.
Emoció en estat pur. No us ho podeu perdre!

altres activitats

Museu d'Història

de Sant feliu de Guíxols

Plaça del Monestir s/n (Monestir)

17220 Sant Feliu de Guíxols

Telf. 972 821 575

museuhistoria[at]guixols.cat

www.facebook.com/Museuhistoria

Coordenades del punt:

Longitud: 3.026585 Latitud: 41.780123 (WGS84)

E (X): 502303.0 m – N (Y): 4625569.0 m (ED50 UTM 31N)

E (X): 502209.3 m – N (Y): 4625364.2 m (ETRS89 UTM 31N)

logo Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Avís legal · Accedir · Crèdits

MÉS INFORMACIÓ

WEBS D'INTERÈS

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Fundació observatori del patrimoni etnològic i immaterial Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu