Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

UN MONESTIR FORTIFICAT VORA EL MAR

Petit recorregut per l’interior i l’exterior del monestir, explicant les diferents evolucions i reformes que en aquest s'han anat succeint.
Al mateix temps, coneixerem diferents aspectes arquitectònics tant de caràcter religiós (l’església i el monestir), com militar (les torres de defensa i les restes de muralla, així com la porta d’accés al recinte).
Com a complement de la visita al conjunt monumental, es podran conèixer una mica les condicions de vida tant en època medieval com moderna, així com diverses situacions viscudes entre els monjos del monestir i els habitants de Sant Feliu.

S’HA DE PAGAR EN EFECTIU EL DIA DE LA VISITA

90€ per grup + 1€ persona entrada reduïda al museu

972821575

activitatsmuseu@guixols.cat

1h 30m

max. 30

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu