logo Guíxols logo Museu
logo Exposició

Curar-se en Salut

La teva Salut, un tresor

Curar-se en salut és una exposició ubicada a la planta 4 del Monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols que ens parla de la salut i la vida de les persones, fent palès el cabal de recursos que els ciutadans tenim a l’abast per tal de protegir la salut, mostrant el significat de la feina dels professionals de la salut i assenyalant els camins que s’obren en la lluita contra la malaltia i en la defensa de la salut.

Curar-se en salut és una exposició que planteja la idea de salut com un tresor, com a patrimoni individual, amb l’objectiu de promocionar a la ciutadania envers bones practiques de salut, així com conscienciar a l’individu de la seva responsabilitat pel que fa a la salut pública.

La mostra vol proporcionar una experiència emotiva, satisfactòria i formativa, molt innovadora.

El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecte Dani Freixes i el seu despatx Varis Arquitectes i ha estat comissariada per Alfons Zarzoso, conservador del MHMC. Exposició produïda per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.

Comparteix aquesta pàgina

Museu d'Història

de Sant feliu de Guíxols

Plaça del Monestir s/n (Monestir)

17220 Sant Feliu de Guíxols

Telf. 972 821 575

museuhistoria[at]guixols.cat

www.facebook.com/Museuhistoria

Coordenades del punt:

Longitud: 3.026585 Latitud: 41.780123 (WGS84)

E (X): 502303.0 m – N (Y): 4625569.0 m (ED50 UTM 31N)

E (X): 502209.3 m – N (Y): 4625364.2 m (ETRS89 UTM 31N)

logo Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Avís legal · Accedir · Crèdits

MÉS INFORMACIÓ

WEBS D'INTERÈS

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Fundació observatori del patrimoni etnològic i immaterial Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu