Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
logo

Programes de visites guiades

Connecta amb el patrimoni és el nou programa de visites guiades que posem a la vostra disposició des del Museu d’Història - Àrea de Patrimoni Cultural.
Una nova manera de resseguir el patrimoni cultural i natural de la nostra ciutat i els seus voltants, de fer palesa la seva riquesa històrica, arquitectònica i paisatgística proposant-vos itineraris i rutes d’abast i temàtiques diferents.
En el cas de les caminades, en les que s’ha volgut tenir present la diversitat de qui s’hi afegeix, hi haurà propostes de dificultat diversa, des de les que es poden fer amb mainada a les que requereixen un pèl més de resistència.
També, vinculats al territori i a la història, es proposaran tallers que es volen familiars per a gaudir en comú experiències que podrien començar amb aquella frase tant bonica que diu:
-temps era temps.... Les propostes s’aniran renovant per quadrimestres, de manera que les temàtiques i els espais visitables vagin canviant. Totes les novetats les trobareu en aquest apartat i a les nostres xarxes socials. Ara només ens cal la vostra complicitat perquè aquesta connexió amb el patrimoni sigui una realitat.

18 jun

2022

11:00

Connecta amb el Patrimoni

Fargnoli, un itinerari-taller de fotografia arquitectònica

A càrrec dels fotògrafs Joaquim Bigas i Jordi Gallego

18 de juny de 2022

més informació

01 jul

2022

19:00

Connecta amb el Patrimoni

Palmira

Bubulina Teatre

01 de juliol de 2022

més informació

13 ago

2022

19:00

Connecta amb el Patrimoni

Tastets de mar, la guiada gastronòmica

Guiatge a càrrec de Tretze Cultura

13 d'agost de 2022

més informació

Visites Guiades a la carta

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de la subvenció a museus i col·leccions de les comarques gironines per a Noves Tecnologies, campanya 2021. Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu