Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols
logo

Programa de visites guiades

Connecta amb el patrimoni és el programa de visites guiades que posem a la vostra disposició des del Museu d’Història - Àrea de Patrimoni Cultural.
Una nova manera de resseguir el patrimoni cultural i natural de la nostra ciutat i els seus voltants, de fer palesa la seva riquesa històrica, arquitectònica i paisatgística proposant-vos itineraris i rutes d’abast i temàtiques diferents.
En el cas de les caminades, en les que s’ha volgut tenir present la diversitat de qui s’hi afegeix, hi haurà propostes de dificultat diversa, des de les que es poden fer amb mainada a les que requereixen un pèl més de resistència.
Totes les novetats les trobareu en aquest apartat, a l’agenda d’activitats i a les nostres xarxes socials. Ara només ens cal la vostra complicitat perquè aquesta connexió amb el patrimoni sigui una realitat.

Activitats relacionades

 

Ruta Literària

Un segle d’història: Gaziel i Sant Feliu de Guíxols

1jun2024
a les 11:00h

+ INFO
 

Del Sant Feliu medieval al modernista

Visita guiada: Itinerari urbà

15jun2024
a les 11:30h

+ INFO
Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu La revisió de les activitats educatives ha rebut subvenció per a projectes específics de museus del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya