Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Connecta amb el Patrimoni

Ruta Megalítica a Romanya de la Selva

Guiatge a càrrec d’Atzagaia

16 d'abril del 2022 a les 11:00

Romanyà de la Selva

Ruta circular amb quatre punts d'interès, d'una durada aproximada de 120 minuts. Dificultat baixa, apta per fer amb mainada a partir de 6/7 anys.
La ruta arranca des del centre del poble de Romanyà cap al primer punt d’interès: el Menhir de la Murtra. Continuarà cap a la Cova d’en Daina, per seguir cap a la Cista de la carretera de Calonge i les Pedres Grosses. Es tornarà al punt d'origen sense haver de caminar per la carretera, passant per la Font del Prat, des d'on s’arribarà de nou al Menhir de la Murtra per reprendre el camí de tornada al poble de Romanyà.

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de la subvenció a museus i col·leccions de les comarques gironines per a Noves Tecnologies, campanya 2021. Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu