Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Visites al Monestir

Visita guiada al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

17 de febrer del 2024 a les 11:30h

Monestir

La seu del Monestir-Museu d'Història obre només amb visites guiades. Per aquest motiu, es programa cada tercer dissabte del mes una visita a aquest conjunt arquitectònic.

Vine a conèixer la història dels orígens, evolucions i reformes que ha anat experimentant el Monestir de Sant Feliu de Guíxols en relació amb la ciutat que s'articula al seu entorn; a més de poder conèixer de primera mà l'estil de vida eclesiàstica d'un monjo benedictí.

Principals punts d'interès de la visita:
- Arc de Sant Benet i Porta Ferrada.
- Exposicions permanents “Guíxols: eines i creences” i “El Monestir i la Vila”.
- Circuit de les Torres: Torre del Fum.
- Església del Monestir.

(Torre del Fum: no accessible per a persones amb mobilitat reduïda).


Pagament en efectiu el mateix dia de l'activitat.

Idioma: català.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu