Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Inauguració Itinerant “L’art d’un metge de poble” - Castell d'Aro

Castell de Benedormiens

17 de febrer del 2024 a les 19:00h

Castell de Benedormiens (Castell-Platja d'Aro)

L'exposició "L'art d'un metge de poble" arriba al Castell de Benedormiens (Castell-Platja d'Aro), la seva primera destinació itinerant, des del 17 de febrer i fins el 10 de març de 2024.

Una exposició per sorprendre’s en veure els mitjans migrats amb què les poblacions com les de la vall d’Aro atenien els problemes de salut i la feina descomunal, basada en el voluntarisme i amb una pinzellada de soledat, de qui els tocà exercir la medicina. La mostra vol reconèixer la trajectòria de professionals mèdics i reflexionar sobre l’evolució de la medicina en el món rural.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu