Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Jornades Europees del Patrimoni

Condimenta't
Places exhaurides

14 d'octubre del 2023 a les 11:30

Antic Hospital

La cuina mediterrània té una llarga tradició en l'ús de les plantes aromàtiques i medicinals a la cuina, fruit de la riquesa i diversitat del territori amb abundància d'espècies i olis vegetals. Utilitzant plantes medicinals en els condiments de cuina tenim l'oportunitat de fer una prevenció i mantenir un bon estat de salut, mentre gaudim dels plaers aromàtics als plats.

A través d'aquest taller podràs aprendre els beneficis nutricionals d'algunes plantes i a elaborar condiments per tal de preservar el màxim el seu valor nutricional i medicinal.

Una manera de preservar un bon estat de salut mentre mengem!    Inscripcions (a partir de l'1 d'octubre):
  • Presencialment a la recepció de l'Antic Hospital.
  • Per telèfon, trucant al 972 821 575.
  • Per correu electrònic, a l’adreça: activitatsmuseu@guixols.cat.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu