Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Dia internacional dels museus

DIM 2022

14 de maig del 2022 a les 11:00

Antic Hospital i Església

En motiu del Dia Internacional dels Museus 2022 el Museu d'Història de SFG amb el suport de l'Associació Amics del museu us proposa un dissabte amb tres activitats d'accés lliure i gratuït.

🎹 A les 11:00 i a l'interior de l'església, concert d'orgue

El Mestre de Capella Josep m García Plaja omplirà de sons harmoniosos l'interior de l'església parroquial amb un concert de música sacra especialment dissenyat per celebrar aquesta jornada.
Amb el suport de la Parròquia de Nostra Senyora dels Àngels

🖼A les 20:00 a l'Antic Hospital, inauguració de l'exposició "Valentí Fargnoli, el paisatge revelat".

Aproximació a la figura i l’obra de Valentí Fargnoli (Barcelona, 1885 – Girona 1944), un dels fotògrafs més destacats de la primera meitat del segle XX. La seva extensa obra permet reconstruir la realitat de les comarques gironines de fa un segle, que el fotògraf va recórrer incansablement deixant constància dels paisatges i de la gent.

🎶A 2/4 de 9 al jardí de l'Antic Hospital, concert de jazz a càrrec de Jazz Express Trio.

Jazz Express Trio és un grup de jazz format per Angel Bahí al piano, Toni Pujol al contrabaix i Jordi Morell a la bateria.
El seu repertori és variat, amb el fil conductor en clau de jazz en les seves interpretacions.
En aquesta ocasió ens oferiran un repertori dels anys 20 i 30 del segle XX, de música dixie i de les primeres big band i grups de swing.

Amb el suport de l’Associació d’Amics del MHSFG

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de la subvenció a museus i col·leccions de les comarques gironines per a Noves Tecnologies, campanya 2021. Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu