Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

UN DIA A LA VIDA D'UN MONESTIR

Visita comentada per l'interior i l'exterior del monestir explicant les diferents evolucions i reformes que ha anat experimentant. S’hi expliquen diferents aspectes arquitectònics tant de caràcter religiós -l'església i el monestir-, com militar -les torres de defensa i les restes de la muralla-, així com les condicions de vida i les situacions viscudes entre els monjos del monestir i els habitants de Sant Feliu.
Es pot escollir una modalitat dramatitzada en què el guia es caracteritza com a Jofre de Foixà: monjo del monestir, músic i trobador, per parlar dels horaris, treballs i espais de l'històric monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols. Els participants a la visita es posaran la capelina i entraran com a monjos novells a descobrir els espais, horaris i treballs que a partir d'ara formaran part del seu dia a dia.

S’HA DE PAGAR EN EFECTIU EL DIA DE LA VISITA

90€ per grup + 1€ persona entrada reduïda al museu

972821575

museuhistoria@guixols.cat

1h 30m

max. 30

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de cabals que atorga la Junta d'Herències de la Generalitat de Catalunya Diputació de Girona Fundació observatori del patrimoni etnològic i immaterial Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu