Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×

Exposicions a l'Antic Hospital

Exposicions a la Caseta de Salvament

Exposicions al Monestir

logo';

Connecta amb el patrimoni

Rutes de patrimoni

Sant Feliu en Guerra

Guiatge a càrrec d’Isidre Ribera (As. Veïns del Puig) i Adrián Cabezas (Grup d’Investigació d’Espais de la Guerra Civil)

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’acaba d’integrar a la Xarxa d’Espais de Memòria Democràtica de Catalunya com a titular d’espais patrimonials vinculats a la Guerra Civil i a les víctimes de la repressió.
Es visitarà una part destacada d’aquest patrimoni: el refugi de població civil del carrer Penitència i el niu de metralladores del turó dels Guíxols.

Taller de prehistòria

Guiatge a càrrec d’Atzagaia

El jardí Melangiós- Juli Garreta

Guiatge a càrrec de Tretze Cultura

Itinerari pel cementiri guixolenc que ressegueix tant els personatges anònims a la zona del fossar comú, com aquells protagonistes singulars en la història de la ciutat: polítics (Joan Casas o el president de la Generalitat a l’exili Josep Irla), músics (Juli Garreta), brigadistes internacionals, maçons i diferents creences religioses.
El març de 2022 finalitza l’any de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols com a Capital catalana de la Sardana, i la visita acabrà a la tomba del compositor Juli Garreta.

Ruta Megalítica a Romanya de la Selva

Guiatge a càrrec d’Atzagaia

Itinerari passant per la Cova d’en Daina, un dels monuments megalítics més importants de Catalunya, el Menhir de la Murtra, una cista (tomba prehistòrica feta amb pedra) i un abric granític.

Visites Guiades a la carta

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu