Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Connecta amb el Patrimoni

Sant Feliu en Guerra

Guiatge a càrrec d’Isidre Ribera (As. Veïns del Puig) i Adrián Cabezas (Grup d’Investigació d’Espais de la Guerra Civil)

29 de gener del 2022 a les 11:00

Antic Hospital

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’acaba d’integrar a la Xarxa d’Espais de Memòria Democràtica de Catalunya com a titular d’espais patrimonials vinculats a la Guerra Civil i a les víctimes de la repressió.
Es visitarà una part destacada d’aquest patrimoni: el refugi de població civil del carrer Penitència i el niu de metralladores del turó dels Guíxols.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu