Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

La meva amiga la mar

Josep Lloret

1 d'octubre del 2021 a les 19:00

El Tinglado del Port

La meva amiga la mar, és el documental de la Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona sobre la importància de protegir els ecosistemes marins. L'ha dirigit Josep Lloret, biòleg Marí i professor de la UdG, i està produït per la Càtedra Oceans i Salut Humana juntament amb Polimarc Films. Ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Roses, del Gremi de Peixaters de Catalunya, la Confraria de Pescadors de Roses, l'Ajuntament de Tossa de Mar i la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.
Aquest documental de divulgació científica sobre els beneficis i riscos per a la salut procedents del mar, es va emetre en streaming a més de 20 televisions locals del territori català integrades a La Xarxa el passat 7 de gener. Un treball que reuneix les experiències i coneixements de professionals, investigadors i tècnics de diferents centres de recerca, universitats, hospitals, administracions i empreses, pertanyents a diferents àmbits del coneixement com ara biologia marina, la medicina, la salut pública i l'educació ambiental entre altres, l'objectiu del qual és el de conscienciar a la societat sobre la necessitat de protegir els ecosistemes marins i promoure un consum de peix saludable, una pesca sostenible, i unes activitats turístiques saludables i sostenibles, per així preservar la salut i el benestar de les futures generacions.
El documental, originalment en català, s'ha traduït també al castellà i anglès per a la seva projecció internacional, incloent la presentació del documental en diversos festivals de cinema científic i sobre la mar i els Oceans.

Informació pràctica:

Divendres 1 d'octubre
Hora d'inici: 19.00 h.
Espai de projecció: El Tinglado del Port
Presentació del documental a cura de Joan San, degà de la Facultat de medicina de la Universitat de Girona.
Aforament limitat a 25 persones. Inscripció prèvia obligatòria
Inscripció oberta des del 16 de setembre
Activitat gratuïta
Durada: 45 minuts
Informació i inscripcions. Oficina de Turisme 972.820.051 | Museu d'Història 972.821.575 | correu-e activitatsmuseu@guixols.cat

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona La revisió de les activitats educatives ha rebut suport provinent de la subvenció per a la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus 2023 per part del Departament de Cultura Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu