Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols
Imatge de l'activitat

#elmuseudestiu

Art Botànic

31 d'agost de 2021 a les 18:30

Pati de l'antic Hospital - Museu d'Història

El gyotaku és una tècnica japonesa d’estampació que data de mitjan segle XIX, també s’anomena ictiograma perquè consisteix en reproduir les empremtes d'un peix sobre diferents suports com com ara la tela o el paper mitjançant la fricció.
Partint d’aquesta idea es poden fer creacions artístiques d’estampació amb diferents elements recollits a la natura com plantes i fulles, escorça d’arbres, i tot allò que tingui una textura interessant. El taller que us proposem vol explorar aquestes possibilitats perquè cadascú crei una làmina artística personalitzada.

📅 Recordeu-me aquesta activitat al calendari de Google

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona