Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols
Imatge de l'activitat

Cicle Salut i Societat

Taula rodona: Testimonis al voltant de la medicina rural

05 d'abril de 2024 a les 19:00h

Espai Ridaura (Santa Cristina d'Aro)

Activitat relacionada amb l'exposició temporal "L'art d'un metge de poble".

Tens històries que vols compartir sobre Martí Casals o sobre la tasca del metge de poble perquè la seva figura perduri?

Des de la Comunitat de Municipis per a la gestió de l’Espai del Metge Rural i amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro, hem tingut la iniciativa de dur a terme una taula rodona on participin aquelles persones que van tenir contacte directe amb el Doctor de la Vall d’Aro.

Creiem que és important que aquestes històries de vida perdurin en l’imaginari de la nostra comunitat, la dels pobles de la vall. És per això que encoratgem a totes i tots aquells que van conèixer al Doctor Casals a venir a explicar i a escoltar, anècdotes i vivències sobre ell. Una persona sempre al servei dels seus veïns, i amb una vocació indiscutible per a la medicina i per al servei.

📅 Recordeu-me aquesta activitat al calendari de Google

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona