Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Medievàlia

Medievàlia: Auto-Sufí-Ciència

Pedro Burruezo & Nur Camerata

31 de març del 2024 a les 18:00h

Museu d'Història - Monestir

Burruezo & Nur Camerata (trio) us acompanyen en un recorregut pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols en una nova versió de la ja clàssica visita "Medievàlia".


Enguany, Burruezo i els seus proposen una rurta literària i musical ben diferent que inclou secrets i llegendes del món medieval i molt més. Pedro Burruezo, l'autor de la novel·la "Auto-Sufí-Ciencia" publicada per Mandala Ediciones a tot l'estat a finals de 2023, narra una història insòlita que comença a St. Feliu de Guíxols i acaba a una masia de l'Empordà, no gaire lluny de Solius.

L'editora del llibre, Mercè Diago, rebrà a tots els assistents i anticiparà continguts, continents i fílies i fòbies dels protagonistes del llibre. Després, la comitiva farà 4 aturades en diferents llocs del Monestir. A cada parada, Burruezo i Nur Camerata interpretaran peces que vinculen el contingut de la novel·la i el passat de St. Feliu de Guíxols.

A més d'aquestes interpretacions musicals, escoltarem també fragments recitats d'aquest llibre estrany i misteriós en la veu del mateix autor. Hi haurà la parada dedicada a temes de la cristiandat, a temes sobre l'islam i a temes de la convivència a al-Àndalus i la connexió sefardita. Al final, un parell més de cançons més i conversa amb l'autor del llibre (moderada per Mercè Diago) amb copa de cava gratuïta.

Música de cristiandat, cançons sefardites, aires trobadorescos, peces andalusines... A cada racó un tipus de música diferent i un fragment divers de la novel·la. Una vetllada molt singular, d'espiritualitat profunda.

    Inscripcions (a partir de l'1 de març):

  • Presencialment a la recepció de l'Antic Hospital.
  • Per telèfon, trucant al 972 821 575.
  • Per correu electrònic, a l’adreça: activitatsmuseu@guixols.cat.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu