Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×
 

Inauguració Itinerant “L’art d’un metge de poble” - Sta. Cristina d'Aro

Espai Ridaura

22 de març del 2024 a les 19:00h

Espai Ridaura (Santa Cristina d'Aro)

L'exposició "L'art d'un metge de poble" arriba a l’Espai Ridaura (Santa Cristina d'Aro), la seva última destinació itinerant de la Vall d’Aro, des del 21 de març i fins el 26 de maig de 2024.

Una exposició per sorprendre’s en veure els mitjans migrats amb què les poblacions com les de la vall d’Aro atenien els problemes de salut i la feina descomunal, basada en el voluntarisme i amb una pinzellada de soledat, de qui els tocà exercir la medicina. La mostra vol reconèixer la trajectòria de professionals mèdics i reflexionar sobre l’evolució de la medicina en el món rural.

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu