Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols
Imatge de l'activitat

12a. MICE

Bouncing Back. World Politics After The Pandemic

CIDOB – Barcelona Centre for International Affairs

24 de setembre de 2022 a les 19:00

Sala Abat Panyelles - Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Bouncing Back. World Politics After The Pandemic
Recuperar-se. La política mundial després de la pandèmia-
Fitxa Tècnica
Un documental del CIDOB – Barcelona Centre for International Affairs--
Barcelona, (2021) - 45'
VO en anglès, subtitulada en català
Directors: Pol Morillas, David Fontseca
Producció: The Kaseta Ideas Factory
La història
La pandèmia ha suposat una alteració de dinàmiques geopolítiques, econòmiques i de seguretat. El món es troba en plena convulsió i augmenten les desigualtats i les rivalitats entre potències. Aquest documental, produït pel CIDOB, reuneix diversos experts que posen sobre la taula aquestes problemàtiques que afecten l’ordre internacional.
La projecció s’acompanyarà d’un debat amb Pol Morillas, politòleg, director del CIDOB i co-director del documental.
Els directors
Pol Morillas, director del CIDOB. Politòleg, doctor en Política, Polítiques i Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics. Analista d'afers europeus i internacionals, ha seguit de prop les diferents crisis del projecte d'integració europea, especialment el Brexit, i els seus principals àmbits d'interès són la dinàmica global i la integració europea. El seu darrer llibre és Strategy-Making in the EU. De la política exterior i de seguretat a l'acció exterior, publicat per Palgrave Macmillan. David Fontseca, director, productor i realitzador de documentals i televisió. Periodista desde 1998, fa més de deu anys que cobreix les migracions a Europa. El 2015 va crear La Kaseta Ideas Factory, una productora especialitzada en temes socials. Ha treballat per a les principals cadenes europees i mundials. Alguns dels seus treballs són: Història d'un assaig (2020), Battle of Social Networks - La batalla per les xarxes (2019), Las cartas de mis padres (2018), La América de Trump (2018), La Rusia de Putin (2018), Els innocents de les guerres (2016), To Kyma, rescate en el mar Egeo (2016), Donde acaban los caminos (2016) i Mientras los niños jugaban (2010).
Per sabr-ne més: https://bouncingback.cidob.org/about

📅 Recordeu-me aquesta activitat al calendari de Google

Comparteix aquesta pàgina:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu L'equipament informàtic ha rebut subvenció per finançar actuacions relacionades amb les noves tecnologies 2023 de la Diputació de Girona