Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

TOT EL MUSEU

×

Exposicions a l'Antic Hospital

Exposicions a la Caseta de Salvament

Exposicions al Monestir

Properes exposicions

Arxiu d'exposicions
 

Salut i Societat

Hi ha vida després de la mort?

Dr. Manuel Sans Segarra

21 de setembre del 2022 a les 18:00

Sala Abat Panyelles - Monestir, planta 4

Vivències i experiències viscudes per malalts diagnosticats de mort clínica i que els metges recuperen amb mesures de reanimació cardiorespiratòria. Descripció totalment objectiva i de primera mà, de l'experiència personal del Dr. Sans recollida durant anys en la seva vida professional. També es farà una revisió de la bibliografia mundial sobre el tema i es comentaran les possibles justificacions científiques d'aquests fenòmens, així com l'impacte que exerceixen sobre la personalitat dels malalts.

La conferència anirà a càrrec del Dr. Manuel Sans Segarra, cap de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari de Bellvitge i professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona.
Activitat coorganitzada amb l'Àrea d'Envelliment Actiu de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona Una part del fons que financen les actuacions subvencionades prové de la subvenció a museus i col·leccions de les comarques gironines per a Noves Tecnologies, campanya 2021. Xarxa de Museus de les comarquesde Girona Fundació Pasqual i Prats Càtedra Martí Casals de la UDG observatori del patrimoni etnològic i immaterial Memorial Democràtic Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana Xarxa de Museus de la Costa Brava Xarxa de Museus Locals Amics del Museu